Jump to content

A Jóbarátok sztárja harcol az állatok jogaiért

2013. 12. 27. 21:00

Állatok nélkül nem teljes az élet - ezt a celebek sem gondolják másképp. Jennifer Aniston harcol az állatok jogaiért, és nem nézi jó szemmel a delfinek vadászatát Japánban. Jennifer Aniston nagy hódolója a sushinak, de úgy tűnik Tokióban egyhamar nem élvezheti a kézzel tekert falatokat. A ´Radar´ értesülései szerint, Aniston annak ellenére, hogy népszerűsége jelentős Japánban, nem teszi lábát az országba, mert nem ért egyet a delfinvadászat gyakorlatával.

"Jennifer szerte a világon reklámozza filmjeit, egy kivétellel... és az Japán" - adta hírül egy közeli ismerőse Aniston kampányáról. "Nem engedi, hogy bármilyen szerződésében benne legyen Japán, mivel nem ért egyet az ország halászatával, különösképpen a delfinvadászattal."

Rajongói tisztában vannak vele, hogy a korábbi Jóbarátok sztárjának mennyire fontosak az állatok jogai. Jen lassan öt éve támogat egy alapítványt, miután látta a delfinek kegyetlen vadászatáról szóló, "The Cove" című 2009-es dokumentumfilmjét.

Legnagyobb sikerét az 1994-ben indult Jóbarátok című sorozattal érte el. Eredetileg Monica Geller szerepére jelentkezett, de Rachel szerepéhez jobban tudott idomulni. A sorozat hatalmas siker lett, 10 évad készült belőle. A szereplők közül Jennifer lett a legnépszerűbb, frizuráját tömegek utánozták. Öt Emmy-díjra jelölték, és az utolsó két évadért egymillió dollárt kapott epizódonként, ezzel be is került a 2005-ös Guinness Rekordok Könyvébe. Mindemellett a sorozat készítői a mai napig egy nagyfilm elkészítésében reménykednek, és újra meg újra felmerül a folytatás lehetősége is.

Fotó: life.hu

otthonikedvenc.hu/2424.hu