Jump to content

Lady Gaga és a mű(?)szőrme

2014. 10. 31. 16:00

A Stefani Joanne Angelina Germanotta név nem sokat mond, de ha Lady Gagát említjük, már lehet némi sejtésünk kiről is van szó. Az olasz származású, néha megbotránkoztató külsejű és cselekedetű énekesnő számára fontos az állatvédelem, mégis szőrmét visel fellépésein.

A PETA nevű szervezet hírességekkel készített meztelenül álltak ki az állatvédelem mellett, amibe Lady Gaga nem ment bele. Az énekesnő ugyanis bár állatvédőnek tartja magát, mégis előszeretettel szerepel a színpadon olyan öltözékekben, amelyek szőrméből készülnek. A PETA egyik tagja magyarázatot is követelt az énekestől, hogy miért hord olyan ruhákat, és miért nem áll a meztelen hírességek közé?

Blogon keresztül történtek az üzengetések, majd a PETA tagja nyílt levélben is üzengetett a művésznőnek, de válasz nem érkezett. Lady Gaga állította, hogy műszőrme ruházatokat viselt.

Kim Karadashiant is hasonló figyelmeztetésben részesítette a PETA és azóta jobban figyel az öltözködésére a celeb.

Abban bíznak az állatvédők, hogy Lady Gaga is észhez tér. A PETA szervezet tagjait az idegesíti, hogy az énekes nem vállalja fel, hogy mű vagy igazi szőrméket visel koncertjein.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: mydaily.co.uk)