Jump to content

Állatkerti Halloween

2014. 11. 01. 16:05

Több állatkertben megünnepelték a Halloweent. A győri és a budapesti állatkertben biztos.

Némelyik állatkerti lakó éppúgy néz ki, mintha jelmezben lenne Haloween alkalmából, pedig a 14 év alatti gyerekeket várták izgalmas jelmezben.

Ha október 29 és november 6-a között helloween-i jelmezben jelenik meg egy gyermek, akkor számára a belépés díjtalan. De nem is kell jelmezt magára vennie, elég egy erre az ünnepre jellemző arcfestés, álarc, bármilyen tárgy, esetleg rajzolt vagy plüss denevérfigura ahhoz, hogy ingyenes legyen a belépés

Ebben a halloween-i időszakban minden nap 12 órakor faragott tököt kapnak az elefántok, 13 órakor pedig ugyanilyen tököt csemegéznek a gorillák a közönség előtt.

Az állatkert megbízottja minden nap kisorsolja, hogy melyik jelmez a legötletesebb, legtetszetősebb, és a nyertest meg is jutalmazza ajándékkal.

A győri állatkertben október 31-én este megint fáklyákkal, lámpásokkal világították meg az állatkert parkját és rejtelmes szórakozásra hívták az érdeklődőket. Több helyszínen várták a szórakozni vágyókat, ahogy feladatokat kellett megoldaniuk. Ezen kívül voltak szellemes vetélkedők, jelmezes felvonulás, bátorságpróba, szellemkergetés, kígyósimogatás, csótányszámlálás is.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: valasz.hu)