Jump to content

Állatok főszerepben

2014. 11. 11. 16:00

Nem csak háziállatként, de a filmvásznon is hódítanak kedvenceink. Lássuk!

A teljesség igénye nélkül vehetjük elsőnek Beethovent, a bernáthegyi kutyát, amelyik a Newton család álma volt. Természetesen a család egész élete megváltozik azzal, hogy Beethoven is a család tagjainak számát gyarapítja, hiszen igazi kalandokba keverednek, amiből közösen kell kimászniuk.

A Belle és Sébastián a bombabiztos kutya-gyermek kapcsolatot mutatja be. Kutyás filmekből sok van, úgymint Lessie, Fehér agyar, Benjie, Rex, Rin Tin Tin és persze a magyar sorozathős, Kántor. Szintén magyar alkotás a Fehér Isten című film. Megemlíthetjük a Kutyaszállót, Hacsi – A leghűségesebb barát című filmet, a Lelkipásztor kutyát, a Nem kutyát, a Kutyabajokat és az Úton hazafelét is.

Garfield, a lustaságáról híres macska, aki él, hal a lasagna-ért, a fotelban való heverészésért. Kedvenc időtöltése a TV nézése. Cicás filmekből is van bőven, például a magyar animációs film, a Macskafogó, vagy a macskás és egyben kutyás rajzfilmsorozat, a Frakk. Ide sorolható a Macska az űrből, a Macskaarisztokraták, az Olivér és társai.

A tengerimalacok egy másik világát mutatja be a G-Force – Rágcsávók című film. A titkos kormányprogram keretén belül kiképzett állatkák feladata, hogy megakadályozzák a gonoszt a világuralom élre törésében.

A Tini nindzsa teknősök is meghódították a világot, és a filmben a gonosz legyőzése feladatuk.

Babe, a kismalac igazi kalandokba keveredik.

Remek szórakozást nyújthatnak ezek a filmek a család minden tagjának.

(Forrás: otthonikedvencek.hu; Fotó: jajdecuki.cafeblog.hu)