Jump to content

Celebek háziállat botrányai – 2. rész

2014. 12. 07. 09:05

A hírességek háziállatai is hírességek. A velük történt események legalább olyan nagy port kavarnak, mintha gazdájukkal történne valami.

Az amerikai celeb hölgy, Paris Hilton előnyben részesíti a csivavákat. Tucatnyi kutyája van, melyek közül leghíresebb Tinkerbell nevű ölebe. A híresség arról számolt be, hogy kutyái egyre csak szaporodnak, és nem tud tőlük megválni, ezért még kutyakastélyt is létrehozott saját házának hátsó kertjében. A négylábúak kastélya a sajátjához hasonlatos és még a bútorok is olyanok, mint Hilton kisasszonyé.
Tinkerball egyszer eltűnt, a megtalálónak pedig nagy jutalmat ígért, és még ezen az összegen is emelt. Plakátokat ragasztott ki mindenfelé, hogy keresi kutyáját, ami eredményesnek bizonyult, mert épségben visszakerült hozzá kutyája.

Gisele Bundchen nagy állatbarát. Vida nevezetű yorkie kutyusa eltűnésekor a megtalálónak 5 ezer dollár jutalmat ajánlott fel és Paris Hiltonhoz hasonlóan plakátokat helyezett ki, hogy megtalálja kedvencét. Hamarosan egy pár jelentkezett az ép és egészséges Vidaval, majd Bundchen rendőrséget küldött a megtalálók nyakába. Gisele kisállat rablásával vádolta a kutya megtalálóit, persze a jutalmat sem kapták meg.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: lindizzima.com.br)