Jump to content

Elhagyott állatok karácsonyfája

2014. 12. 26. 16:00

Eljött a karácsonyi időszak. Téli szünet, pihenés, családi együttlét, karácsonyfa állítása és díszítése, ajándékozás, ünnepi ételek fogyasztása. Az elhagyott állatoknak is jár szeretet. Gondoljunk rájuk is!

Szombathelyen indult egy kezdeményezés azoknak az állatoknak, amelyeket kidobtak, bántalmaztak.

Számukra már egy kis odafigyelés, jutalomfalat, simogatás is igazi ajándéknak minősül, hiszen számukra éppen ezek hiányában szenvednek. Persze aki megteheti, annak nem muszáj ennyivel beérnie, megelégednie. Akár komolyabb ajándékot is vásárolhatunk ezeknek az állatoknak.

Az állatvédők által befogott állatok menhelyen, gyepmesteri telepen várják, hogy sorsuk jobbra forduljon. Karácsonykor sokan állattal szeretnék megajándékozni családtagjaikat, és manapság már az sem ritka, hogy árva állatot fogadnak örökbe.

Karácsonykor az állatok karácsonyfája alá az állatvédők ajándékai kerültek, amelyet ebben az évben is a szombathelyi Homa Centrumban állítottak fel. A rendezvényen egymásra talált néhány állat és gazdája, valamint az adományok eljutottak a Fekete István Állatvédő Egyesület állataihoz.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: przoli.blogin.hu)