Jump to content

Vackor meséje

2015. 02. 05. 16:00

A netes napló írása népszerű. Egy fiatal blogot írt, tartalmával pedig elindított egy kiskutyát a jobb élet felé. Még külföldön is nyomon követték Vackor történetét.

Vackort és testvéreit egy sikátorban találták meg Szabadkán. A határon túli város egyik elhagyatott házában találtak rá a kölykökre és a végtelenségig legyengült anyakutyára. A nőstény már nem volt képes sem magát, sem kölykeit élelemhez juttatni. Majdnem éhen pusztult a család minden tagja.

A sorsuk azonban jó irányba haladt. A gyenge fizikai állapotban lévő nőstény állapotát feljavították, és ami még jobb, hogy mindannyian gazdára találtak.

A külvárosi részt, ahol a kutyákat találták sándorinak nevezik a helybéliek. A kölykök közül az egyiket Vackor lett a neve, vagy ahogy a szabadkaiak hívják maguk között: sándori. Az egy kemény környék, csak a fenegyerekek maradnak talpon.

A mára már fiatal felnőtt Vackorról blogot vezetet egy fiatal fiú, amely annyira népszerűvé vált, hogy a Bored Panda nevezetű angol blog is felfigyelt rá. Történetét több tízezren követik azóta is.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: boredpanda.com)