Jump to content

Állati érdekes sztorik – 1. rész

2015. 02. 09. 16:05

Általában szeretjük az érdekes vagy vicces sztorikat, amelyek emberekkel történnek. Hasonlóan kedveltek azok is, amelyben állatok szerepelnek. Ha az még vicces, vagy az átlagostól eltérő, igazán népszerű lehet. Íme, néhány jó kis sztori.

A Washington állambeli Tacoma városában egy ideig zavartalanul versenyeztették heti rendszerességgel az aranyhalakat. Az állatokat a helyi állatkereskedésből szerezték be. A verseny a város egyik kocsmájában, a versenyeztetés pedig egy több mint két méteres vályúban zajlott. A halakat a cél felé szobanövények párásításához használatos spriccelővel igyekeztek terelgetni. Ezen rágtak be az állatvédők, ugyanis szerintük ez az állatok idegeit feleslegesen megterheli. A kocsma tulajdonosa abba is hagyta a halak úszóversenyét.

Az USA-ban történt az eset, amikor a bíróság egy macskát idézett be esküdtnek. A gazda teljesen meglepődött ezen, igyekezett hitelesen igazolni azt, hogy az ülnök egy macska, ám a bíróság csak ragaszkodott az esküdthöz. Tabby Sal ugyanis nem egy személy, hanem egy cica, aki vajmi keveset ért és beszél angolul.

Ki hallott már olyat, hogy egy ragadozó állat húsallergiában szenvedjen? Pedig Nagy-Britannia egyik állatmenhelyén egy ilyen kutyát gondoznak. A helyzetet csak súlyosbítja a kutya fűallergiája. Így a vegetáriánus kutya még a mezőn sem futkoshat, mert erős szénanátha gyötri. Az igazi harci kutya – staffordshire bullterrier – félelmetes kinézetével ellentétben nem haraphat húsba.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: utsandiego.com)