Jump to content

Állati érdekes sztorik – 2. rész

2015. 02. 10. 16:05

Általában szeretjük az érdekes vagy vicces sztorikat, amelyek emberekkel történnek. Hasonlóan kedveltek azok is, amelyben állatok szerepelnek. Ha az még vicces, vagy az átlagostól eltérő, igazán népszerű lehet. Íme, néhány jó kis sztori.


Vannak olyan kutyafajták, amelyek kifejezetten alkalmasak más állatok terelésére. A border collie is egy ilyen fajta. Egyik képviselője azonban ellenáll ennek a berögzülésnek, hiszen a Ci névre hallgató juhászkutyát a birkák kergetik és nem fordítva. Habár feladatát nem látja el a hozzá hasonló fajtársaihoz képest, szerencséjére gazdája ragaszkodik a juhiszonyban szenvedő kutyához.

Lengyelországban él egy vak kutya, méghozzá egy boxer. A balesetben szeme világát vesztett kutya igazi barátra lelt egy liba személyében. Annyira jól működik a kapcsolatuk, hogy a liba mindenhová vezeti vak társát. Még a postást is együtt kergetik. Sokszor használja a lúd a gágogását irányváltoztató szándékának jelzéséül.

Izraelben került sor egy fotózásra, amelyen a modellt egy kígyóval a keblén fényképezték. Az állat veszélyt feltételezett, ezért megharapta a hölgyet. A nő csak egy tetanuszinjekciót kapott, azonban a kígyó belepusztult a szilikonmérgezésbe.

Plasztikai sebészhez kell olykor fordulni még állatok esetében is. Így történt Ausztráliában is, ugyanis a kövér malac, Boris annyira behízta a szemét, hogy a látásban korlátozta. Szemöldökei már rálógtak a szemére, és nem látott. Hiába fogták az elhízott állatot diétára, hiszen a lecsüngő bőr még petyhüdtebbé vált, még inkább a szemére lógott megereszkedett szemöldöke. Megoldásként maradt a műtét.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: adelaidenow.com.au)