Jump to content

Idegenlégiósok a pályán

2015. 02. 13. 09:05

Nem csak emberek zavarhatják meg a mérkőzéseket stadionokban. Olykor különböző állatok érzi úgy, hogy meg kell mutatniuk tehetségüket a pályán.

A Rosario Central és a Rivers Plate játéka közben egy kutyus beballagott a pályára, az egyik kapu tövében elvégezte dolgát, majd hagyta magát megkergetni és távozott.

Egy másik futballkedvelő eb a brazil állami bajnokságon lepte meg a közönséget. A Sao Paulo RS egyik játékosát meg is harapta. A játékos ettől függetlenül saját kezeiben tartva vitte le a harapós kedvű jószágot a pályáról.

Egy angol bajnoki találkozón egy husky kutyus vidította fel a közönséget. Futkározása és energiájának levezetése után saját maga távozott a pályáról.

Egy bolíviai meccsen három játékos kedvű kutyus tűnt fel. A kutyák játéknak fogták fel a kergetőzést, a labdarúgók arcán a mosoly nem volt őszinte. Hiába próbálták kiterelni a kutyákat, azok mint a bumeráng, visszamentek a focisták közé.

De más állatok is pályára tévedhetnek. Így történt, hogy egy krétai bajnoki meccsen feltűnt egy kecske, amely beállt a kapuba és onnan nem óhajtott jó darabig távozni. Nem tudni, hogy a fűre pályázott, vagy magát jobbnak vélte a kapusként.

Hollandiában egy rövid időre görény tartotta fel a focistákat játékukban.

A Manchester United egyik játékosát az égből érkező madár könnyített magán, ezzel okozva kellemetlen perceket, ugyanis az égi áldás a száján találta el a focistát.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: taildom.com)