Jump to content

Állati érdekes sztorik – 3. rész

2015. 02. 14. 16:05

Általában szeretjük az érdekes vagy vicces sztorikat, amelyek emberekkel történnek. Hasonlóan kedveltek azok is, amelyben állatok szerepelnek. Ha az még vicces, vagy az átlagostól eltérő, igazán népszerű lehet. Íme, néhány jó kis sztori.

Fehéroroszországban történt egy nagyon érdekes történet. Egy férfi rókára vadászott. Egyet meg is sebesített, de nem érte halálos lövés. Emiatt viszont a puskatussal akarta a sebesült állatot agyonütni. Akaratlanul is, de a róka védekezés közben revansot vett a férfin. Addig hadakoztak, amíg a róka elsütötte a puskát és a vadászt lábon lőtte. Így került az ember kórházba, a vad pedig a vadonba.

Svédországban egy szarvas nem bírt ellenállni az almának. Egy baj volt csak, azok már erjedtek. Ettől az állat részeg lett. De még ekkor sem volt elég. Egyszerűen nem tudta hol a határ, ezért szökellt a fán lévő gyümölcsökért. Egyre magasabbra és magasabbra ugrált, mígnem fennakadt. Csak lógott magatehetetlenül, mind a négy lába a levegőben kalimpált. Emberi beavatkozással tudták kiszabadítani.

Többszörös énkép problémát tanúsít az a nyuszi Finnországban, amelyik tojásokon kotlik, pedig hím egyed. Habár a gyerekek húsvéti nyusziba vetett hitét csak megerősítheti, mégis furcsa ez a tevékenység. A bak nyúl gyakran ücsörög tyúkbarátaival az ülőfán, ám ez egy nyúlnak nem olyan egyszerű. Idővel azonban egyre jobban ment neki, később pedig stabilan ücsörgött a tyúkok között.

Hallottatok már olyanról, hogy kukorékolásszámláló? Pedig Walesben egy embert kiküldtek az egyik családi házhoz, ahol öt kakas bűnösnek bizonyult. Decibelt mért, számlált. Az eredmény 20 perc alatt 112 kukorékolás.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: hencam.com)