Jump to content

Állati érdekes sztorik – 4. rész

2015. 02. 15. 16:00

Általában szeretjük az érdekes vagy vicces sztorikat, amelyek emberekkel történnek. Hasonlóan kedveltek azok is, amelyben állatok szerepelnek. Ha az még vicces, vagy az átlagostól eltérő, igazán népszerű lehet. Íme, néhány jó kis sztori.

Egy agyament rendelkezés szerint a baromfik szexuális életét évi 10 napra csökkentették (mennyi helyett?). A tíz nap sem egyben vehető igénybe, hanem több részletbe felosztva. Ezt annak reményében vezették be, hogy a város hajnalban csendesebb és nyugodtabb legyen.

Egy angol kutyus narkolepsziás tüneteket produkál. Amikor jön a postás, az eb nem megkergeti és megugatja, hanem elalszik. Az alvás időtartama nagyon rövid, 20 másodpercesek. Még a kertben sem tud gondtalanul rohangálni, mert ez is izgalmi állapotot vált ki a kutyából, amely alvásba torkollik. Az orvosok is vakarják a fejüket a furcsa eset kapcsán.

Tajvanon egy férfi pereskedik a szomszédjaival. Az történt, hogy a férfi akárhányszor kitette otthonról a lábát, a szomszéd madár csúnya szavakat mondott, amit magára vett. Mint tudjuk: akinek nem inge, ne vegye magára. Valószínűleg a férfi találónak érezte a „nagypofájú hülye” szitkozódást, amit a beó állandóan mondott. A szomszéd annyira lelkére vette ezt az állandó, nem méltó beszédet, hogy munkahelyén sem tudott összpontosítani, közvetve testi sérüléseket is okozott a madár. Hiába, bizonyíték híján megszüntették az eljárást.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: idre.hu)