Jump to content

Húsvéti állatságok a Noé Állatotthonban

2015. 04. 03. 09:00

A húsvéti készülődés után következhet egy állati levezetés. Hogy mi és hol? Olvasd el!

A Noé Állatotthon 2015. április 5-én, húsvét vasárnap várja a kicsiket és a nagyokat kézműves foglalkozással, állatsimogatóval, arcfestéssel, vetélkedővel. Délelőtt 10 órától délután 2-ig igazán kiváló családi és állati programnak ígérkezik.

A Csordakút utcai telepükön nyuszik, birkák, kacsák, kecskék és még más állatok várják az érdeklődőket. A birkákat Felhő vezeti, a kecskék Gézája és háreme várja a simogatni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Rajtuk kívül még ott lesz Panka, a szarvasborjú, Jean a malac, lámák, lovak és különböző szárnyasok is.

Még mire készülhetnek azok, aki kilátogatnak a Noé Állatotthonba vasárnap?Lesz ott kézműves foglalkozás, méghozzá szakemberek vezetésével. A gyerekek elrejtett tojásokat is kereshetnek a fűben, amit megtalálnak, az az övék. Állatokká változtatják őket az arcfestők és vetélkedőn mérhetik össze tudásukat, ügyességüket.

A kezdeményezéssel az állatotthon gondozói arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy húsvét közeledtével ne vásároljanak felelőtlenül nyuszit, aztán kidobják, mert már nem aktuális a jelenlétük. A NYUSZI-STOP!-ot is hirdetnek.

Érezzétek jól magatokat az állatok között!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: noeallatotthon.hu)