Jump to content

Cicabarát színésznő

2015. 06. 03. 16:05

Melanie Griffith, ismert amerikai színésznő, sosem volt szívbajos, de ezt most még fotók is bizonyítják.


Nemrégiben került napvilágra több ifjabb korában készült fotó Melanie Griffithről, amelyen nem mással van megörökítve egy megtermett hím oroszlánnal. A tizennégy éves Melanie Griffith azért látható együtt egy oroszlánnal, mert a családjával gyermekként Afrikában jártak, az oroszlánok látványa megerősítette bennük azt, hogy ezekről az állatokról filmet forgassanak. Ennek érdekében ötven oroszlánnal osztották meg családi életüket. A film több, mint tíz éven át készült, végül hatalmas bukás lett.

Ám ez a vadállatokkal való közös élet több balesethez vezetett. Egy alkalommal Melanie-t megtámadta az egyik oroszlán úgy, hogy arcát ötven öltéssel kellett visszavarrni, és számos plasztikai beavatkozás után tudták csak széppé tenni a színésznő arcát.

Más családtagok is megsérültek az oroszlánosdi közben. A család szinte minden tagja sebesült meg a nagymacskák miatt. A színésznő édesanyja azonban sosem vált meg az oroszlánoktól, ezért 1983-ban alapította meg a Shambala Reserve rezervátumot Kaliforniába. Itt kimondottan nagymacskák élnek, közel hetven állat.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)