Jump to content

Tudod hol van Herceg?

2015. 06. 23. 09:00

Néhány napja kering az interneten, közösségi oldalon egy felhívás. Egy lovat keresnek. Hogy miért, megtudhatod a cikkből.


Egy kislány, – kiléte lényegtelen – a Herceg nevű lóval olyan erősen kötődött egymáshoz, hogy többször visszamentem a lovardába. A ló és a gyermek között különös barátság alakult ki. Könyörgött a szülőknek, hogy vásárolják meg a lovat számára. Hely lett is volna, csak pénz nem volt.

Herceg bértartásban volt a lovardában, ám egy nap a ló gazdája elhunyt. A gazdája többet már nem járhatott és foglalkozhatott lovával, ami Herceget is megviselte. A gyerekekhez és a lovaglókhoz fordult szeretetért. A kislánytól valóban különleges odafigyelést kapott.

A lovarda árulni kezdte Herceget. Újabbnál újabb helyekre került, de a család igyekezett nyomon követni Herceg útját, ám elveszítették. Kétségbeesésükben a közösségi oldalban látták a megoldás erejét, és az egész történetet közzétették. Azóta tarol az interneten, hátha nyomára bukkannak Hercegnek, hiszen a pénz összegyűlt. Most már semmi akadálya nem lenne, hogy a kislányhoz kerüljön, feltéve, hogy megtalálják.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)