Jump to content

Pofonvágta a medvét, majd távozott

2015. 07. 14. 09:00

Állatkertbe azért megyünk, hogy olyan állatokat láthassunk nagyon közelről, amely hazánkban nem őshonos. Mások medvéket pofoznak.

 

Az a nap is ugyanúgy zajlott varsóiz állatkert lakói és látogatói számára, mint azelőtt. Az állatok élték életük, ettek, bámészkodtak, jöttek-mentek kifutójukban. A látogatók bizony őket nézték.

A medvékhez érkezve többen megálltak a rácsoknál, és érdeklődve figyelték a hatalmas állatot, nem számítva arra, ami eztán következett. A látogatók közül egy rövidnadrágban és pólóban lazán beugrott az állat kifutójába. Hiába volt veszélyt jelző tábla, a férfi mit sem törődve átmászott minden akadályon, hogy a nőstény medvéhez férkőzhessen. Az alapból nagyon döbbenetes és merész viselkedés után még fel is képelte a medvét. Az állat is olyan meglepett volt, mint a rácsokon kívüli látogatók.

Nem tudni, hogy mit vétett a medve, amiért pofont produkált ki a férfitól, de annyira hirtelen érintette az állatot is, hogy mire reagált volna, a férfi már kimászott a kifutójából. A közelben vérnyomokat találtak, a medve ugyanis utána kapott a férfinak, de akkor még úgy tűnt, hogy karcolás nélkül megúszta a férfi. Ezek szerint mégsem. Ráadásul még a rendőrség is keresi.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)