Jump to content

Véres bikafuttatás. A fotózás okozta a végzetét

2015. 07. 15. 12:00

A bikafuttatás veszélyes menet a bikáknak és embereknek egyaránt. Nem meglepő, ha meg is történik a baj.

Mint minden ilyen esemény, ez sem szól másról, mint a város házai között szabadon engedett bika elől észvesztve menekülni. A extrém sportot kevésbé kedvelők a házak tetejéről is követhetik az eseményeket.

Valószínűleg így tett volna a francia férfi igazából közvetve vett részt az eseményen. Nem a bika elől menekült fejvesztve és ezzel még inkább hergelve az amúgy is feldühödött jószágot. Csupán fotózott. Meg akarta örökíteni az izgalmas pillanatokat a spanyolországi Pedreguer nevű városban rendezett bikafuttatáson. Rosszkor volt rossz helyen, ráadásul a fotók és videók készítése teljesen elvonta a figyelmét a közelgő veszélyre. Ha tudta volna… Így aztán a bika szarvával mellkason és hason szúrta. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Hiába van rácsokkal elkerítve az emelvény alatti rész, mindig akadnak olyan bátor, vakmerő emberek, akik a figyelmeztetés ellenére is bemerészkednek oda. Pedig a bika könnyedén bele tud döfni a rácsok mögött vagánykodó emberekbe. Sajnos idén is tragédiával végződött a bikafuttatás, aminek következtében, kegyeleti okokból fel is függesztették a további programokat.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: flickr.com)