Jump to content

Gyereknap volt az állatkertben

2016. 05. 31. 07:00

A gyereknap a gyereke számára kedvez. Nem, mégsem, az állatkerti állatok éppúgy részesültek aznap meglepetésben, mint a gyerekek.

A Fővárosi Állat- és Növénykert különleges gyermeknapi hétvégét szervezett a családoknak, a látogatóknak. Sokan el is látogattak, hiszen az alkalom és az időjárás is príma volt arra, hogy az állatkertben találják meg kikapcsolódásukat.

Már pénteken megnyitottál a Lepkekertet, amely szezonálisan tart csak nyitva. A trópusi lepkék szemet gyönyörködtető színeikkel és mintáikkal kápráztatták el az érdeklődőket.

Hogy ne csak a gyerekeknek és a vendégek részesüljenek élményhez, így az állatok is kaptak igazán ínyenc falatokkal és új játékokkal is. Az ingergazdag környezet nagyon fontos a szűk helyre beszorított állatok életében, ezért is okozott nagy örömöt a vombatoknak, a gorilláknak, a makiknak, a vízilovaknak és az elefántoknak is az új játék, amelyet azonnal használatba is vettek. A játékok kimondottan az állatok számára készültek, így az unalmas percek elűzésére megfelelő szórakozást ígér a játékok használata.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép; youtube.com/videó)