Jump to content

Beast is híres, akárcsak gazdája

2016. 06. 10. 07:00

Az emberek java rajong a kutyákért. Sok ismert, híres emberről is tudjuk, hogy állatbarát és otthonát, életét több állattal osztja meg. Mark Zuckerberg is ezek közé tartozik.

Nemcsak Zuckerberg, a Facebook atyja híres, hanem a kutyája is, Beast. A kutya ráadásul egy magyar fajta, puli. Év elején töltötte be ötödik évét Beast, a hófehér puli. A lelkes gazdi már öt éve örvendezteti rajongóit és az internetet feltöltött képeivel, amelyen kutyája szerepel. Ezzel lényegében hirdeti a magyar kutyafajtát. Beast a világ egyik leghíresebb kutya a világon. Ha felkerül róla egy fotó, akkor biztosan százezrek fogják mutatni tetszésüket.

A híres gazdi gyakran posztol kedvencéről olyan fotókat, amikor a kislányával együtt látható. Még gyakrabban fényképezi le és teszi közhírré az olyan képeket, amelyen alig fedezhető fel Beast. Nem azért, mert annyira kicsit, hanem azért, mert jól álcázza magát. Tűnt már fel olyan szőnyegen, amelyen alig kivehető, hogy hol kezdődik a szőnyeg vagy Beast. Álcázta magát már felmosónak is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; flickr.com/kép; youtube.com/videó)