Jump to content

Zenész és állatimádó

2016. 10. 18. 20:00

Habár a színpadon otthon mozog, a magánéletét egyáltalán nem teregeti ki Molnár Imre, az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja. Azt azonban tudni lehet róla, hogy az állatok nagy barátai.

Olyannyira kedveli az állatokat, hogy időről időre állatvédelmi szervezetek rendezvényein is megfordul, és a Tetovált Állatvédők, valamint a Kutyákkal az Életért Alapítvány munkájában is részt vesz. Az utóbbi szervezet nagyköveteként is szerepel.

Aki pedig állatvédő és menhelyekkel is kapcsolatot ápol, egyértelmű, hogy kutyáit is onnan fogadja örökbe. Molnár Imrének volt tenyésztőtől vásárolt kutyusa is, de Bizsu kutyáját már állatvédőktől vette magához. Mindig is voltak állatai, sőt olykor több tucat is. Nemcsak a kutyák megszállottja, hanem volt papagája, tengerimalaca, macskája a kutyák mellett.

Világ életében állatszerető ember volt, de volt időszak, amikor nem volt lehetősége helyszűke miatt állattal megosztani az életét. Ahogy megtehette, mindig akadtak négy- vagy kétlábú társai.

Mostanában is két örökbefogadott kutyájával osztja meg házát. Ha koncertre, utazásra kerül sor, akkor igyekszik megszervezni azt, hogy ki vigyázzon kedvenceire.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: biokalauz.hu | flickr.com/képek)