Jump to content

Aki mindig mellette volt, van és lesz

2016. 10. 20. 06:00

A hírességek nem tudnak elbújni a média elől, pláne akkor nem, ha éppen aktuális boldogságuk, vagy épp válságuk a csámcsognivaló. A Hajdú-Sarka házaspár magánélete is porondon van egy ideje.

Egy szakítás senkinek sem jó, olykor átéljük mégis. Ha hírességről van szó, akkor pedig ezt a magánéleti válságot nem élheti meg csendben, nyugalomban az ember. Minden lépését figyelik, elméleteket gyártanak minden mozdulathoz. A szűk család, a barátok és a kedvencek azonban átsegíthetik a hírességeket is a nehéz időszakon.

Sarka Kata is gyermekeiben leli meg a boldogságot, valamint kutyája. Közösségi oldalán fényképet is posztolt kedvencéről, aki mellette van valóban jóban és rosszban is. Kiskutyájáról ezeket a sorokat írta Facebook oldalán:

„Akire az ember szert tehet ebben az önző világban, az egyetlen, aki sosem hagyja el őt, az egyetlen, aki sosem hálátlan és hűtlen hozzá - az a kutyája. Ő az, aki mellette áll jóban-rosszban, egészségben-betegségben. Ott alszik a hideg földön, ahol a barátságtalan szelek fújnak, s ádázul zuhog a hó, csak hogy gazdája oldalán lehessen. Megnyalja a kezet, amiben nincs élelem, amit felajánlhatna. Nyalogatja a sebeket, és enyhíti a fájdalmakat, melyeket a világ kegyetlensége ejt. Úgy őrzi koldus gazdája álmát, mintha király volna. Mikor minden barát eltűnik, ő marad. Ha elmúlik a gazdagság vagy a hírnév szertefoszlik, ő olyan hűséges marad szeretetében, ahogy a nap kitart az útján az égen.”

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)