Jump to content

Csak egy képet posztoltak, de annál több lett

2017. 01. 30. 08:00

A hazai állatkertek állatállományának bővüléséről szívesen értesülünk mi is. Jó azt hallani, vagy olvasni, hogy valamelyik állatfaj egy új életet hozott a világra.

Az amerikai állatkert sem kívánt mást tenni. A Washingtonban található állatkert a nemrégiben született fókabébijükről készült képet posztolta ki. Az állatkert gondozóinak nagy öröm ez, és persze a látogatók is odavannak a vadállatok kicsinyeiért. Akkor azonban még nem is sejtették, hogy más állatkertek hogyan fognak erre reagálni.

Nem kell semmi rossztól tartani, ugyanis az USA más állatkertjei kép formájában közölték, hogy náluk milyen események történtek. Így értesülhettek arról, hogy Atlantában pandabébi született és egy hihetetlenül édes képet mutattak a kis jövevényről. A Los Angeles-i kislajhár láttán is olvadozott a világ, és rajongással fogadták a Philadelphiai gorillababa ragaszkodását is.

Azóta sorra reagál más amerikai állatkert. A legjobb politika, amit folytatni érdemes ebben a terrorizmussal, szörnyűségekkel átitatott világban.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk))