Jump to content

Eldurvult a játék Geri Halliwell és cicája között

2017. 09. 01. 06:00

Az állattartással együtt jár az állatok gondozása és a velük való foglalkozás is. Kutyáinknak és macskáinknak azonban veszélyes eszközeik is vannak, amelyeket játék közben használhatnak is.

A kutyusok körme nem behúzható, ezért könnyebben megkarmolhatnak, éles fogaikkal megmarhatnak. Cicáink karma behúzható, és jóformán puha tappancsaival szándékosan nem támad ránk, ha nyugodt. A kulcsszó a nyugodtság. Ha ugyanis játszani akarunk cicánkkal, akkor valami izgő-mozgó játékra van szükség, amelyet elkaphat. Ehhez azonban azonnal kimereszti körmeit. Hiába szeretett gazdijával játszik, játék közben kevésbé veszi figyelembe ezt és akár csúnya karmolásokkal látja el a gazdit. Egy-egy foglalkozás a macskánkkal, véres karmolásokat is jelenthet.

Az egykori Spice Girls-tag, Geri Halliwell is játszhatott cicájával, csakhogy az komolyabb csatává válhatott. Legalábbis az a kép, amelyet közösségi oldalán posztolt, arról tanúskodik, hogy igazi cicaharccá vált a macskával való foglalkozás. Az énekesnő arca csurom vér volt, és még egy enyhe célzást is tett arra, hogy abban a pillanatban nem annyira kedvelte Tallulah cicáját.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/kép)