Jump to content

A Noé hírességekkel kampányol

2017. 10. 24. 07:00

Növekvő tendenciát mutat az, hogy állatokat menhelyekről fogadjunk örökbe, de ennek ellenéri az ilyen helyek létszáma majdcsak mindig több az előírtnál.

Egy megüresedett helyre sajnos sokkal több az érkező állat. Mindenféle fajtájú, nagyságú és előéletű cicák és kutyák várják, hogy végre valaki bennük lássa meg a kis kedvencet.

Sokak számára nem is kérdés, hogy menhelyről vegyenek magukhoz állatokat, de most még magyar sportolóink is ráerősítenek erre az ügyre.

Összefogott néhány sportoló, úgymint Baji Balázs, Kozma Dominik, Pauman Dániel, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Ungvári Miklós, Harcsa Zoltán, Vígh Domonkos, hogy a Noé Állatotthon kampányán keresztül felhívja a figyelmet a gazdátlan cicusokra. A sportolók mellett színészek is szerepeltek (Veréb Tamás és Kocsis Dénes) a fotózáson, hogy így igyekezzenek minél több cicának új gazdit, új otthont keresni.

A Noé Állatotthon Macskamentő csoportja olyan hiteles személyeket keresett a fotózásra, akik tényleg valódi kapcsolatuk van az állatokkal, állatbarátok, vagy maguk is gazdik.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/kép)