Jump to content

Rekorder cicák is a tűz áldozatai lehetnek

2017. 11. 21. 20:00

A katasztrófákra sosem lehet teljesen felkészülni. Még ha rendelkezünk élet vagy értékbiztosítással is, egy élet elvesztését, fontos dolgaink megsemmisülését semmi nem biztos, hogy pótolhatja.

Amerikában él egy család, ahol az emberekkel együtt két híres cica is élt. Mindketten a Guinness rekordok könyvébe bekerültek, mert különleges állatok. Az egyikük, Cygnus azért rekorder, mert az ő farka a világon a leghosszabb a 44,66 cm-rel. A Maine Coon fajtájú cica nagysága is figyelemre méltó, da fakrának hosszával vált rekorderré.

A másik cica Arcturus, amelyik magasságával győzte meg a világot, hiszen ő a legmagasabb, 48,4 cm.

A házaspár boldogan élt Amerikában, ám nemrégiben leégett az otthonuk. A tűzriasztó berendezés jelezte a lángokat és azonnal megkezdték a tűz oltását, és persze cicákat is keresni kezdték. A füst azonban hamar elárasztotta az egész lakást. Már az életük is veszélyben volt, ezért kénytelenek voltak otthonukat elhagyni. Kétségbeesésükben nyitva hagyták a lakás ajtaját, hogy a cicáknak lehetőségük legyen elhagyni a lángoló házat.

A pár mindene odaveszett, és nagyon úgy tűnik, hogy a rekorder cicák is a tűz foglyaivá, áldozataivá váltak. A saját macskáikon kívül még egy barátjuk cicája is náluk vendégeskedett, aki szintén a tűz áldozata lehetett.

A gazdik még reménykednek abban, hogy a nyitott ajtón keresztül mégis ki tudtak jutni az állatok.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | pinterest.com, lovemeow.com/képek)