Jump to content

A nagy szemeivel hódít

2017. 12. 01. 20:00

Az internet és a technikai eszközök segítségével ma már jóval többet láthatunk a világból úgy, hogy otthonunkból ki sem mozdulunk. Ráadásul bárki megoszthat bármit a világgal. Sokan az állatukban látnak lehetőséget.

Egyáltalán nem ritka már manapság az, hogy állatok kapnak saját profilt közösségi felületeken. Híressé lesz az állat, általa a gazdája is hírnevet sajtolhat ki, nem utolsó sorban pedig még akár pénz is járhat együtt azzal, ha az állat profilját egyre többen követik, kedvelik. May Moi Moi Instagramja pont ilyen. Nem másabb, mint bármelyik másik macska a világon, hacsak azt nem vesszük számban, hogy közösségi oldalon „lóg”.

A Japánban élő cica azzal lett az internet egyik új kedvence, hogy van. Hogy nagy szemekkel bambul a világba. Semmi különleges képessége nincs, egyszerűen csak cuki azokkal a nagy szemekkel, csapott fülekkel.

Ha felkeresed a cica Instagram oldalát és végig nézed a képeit, valószínűleg a te szívedet is elrabolja majd a vörös macska, akinek úgy tűnik, hogy mindig ilyen hatalmas a szeme kivéve, ha alszik és becsukja. Márpedig a macskák sokat alszanak.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)