Jump to content

Kutya rabolta el a híresség szívét

2017. 12. 01. 06:00

A hírességek magánélete nem biztos, hogy magánügy tud maradni. Csak kevesüknek sikerül csekély, vagy szinte semmi rálátást adni arra, hogy otthonukban hogyan élnek. Gerard Butler sem kivétel.

Az igazi szívtipróként kikiáltott színész szívügyeire is mindig fény derül. Nem mintha annyira titkolná, de abban a világban, ahol a színészek is élnek, szinte lehetetlen titkot tartani. Így például az is hamar kiderült, hogy a sármos színész szíve jelenleg nem foglalt. Jó ideje már, hogy szakított kedvesével, akinek helyébe új hölgy nem is lépett – legalábbis nem tartósan.

Az azonban nem is igaz, hogy üres az a szív, csak éppen nem nő van jelen Gerard Butler életében, hanem egy kutyus. Még inkább különleges a színész és a kutya kapcsolatában az, hogy egy forgatáson találkozott a színész a szomorú sorsú kutyussal. Jó ideje kóborolt már a gazdátlan eb, de a színész attól a perctől megkedvelte, hogy meglátta, így nem is sokat várt, magához vette az állatot. Azóta természetesen elválaszthatatlan párost alkot a kutyussal és elmondása szerint sokat köszönhet az egykor gazdátlan kutyusnak.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/kép)