Jump to content

Csak egyet akartak, három lett

2018. 01. 13. 19:00

Sok híresség nemcsak rajongóival osztja meg életét, hanem állatokkal is. Így tesz Drew Berrymore is, aki imádja az állatokat…gyermekeivel együtt.

Igazán állatbarát színésznő Drew Berrymore. Szereti a kutyusokat és a cicusokat is. Fogadtak már örökbe egy kutyát is, de volt már arra is példa, hogy saját kutyája mentette meg a színésznő életét. 2001-ben például kigyulladt a színésznő háza, és Fossie nevezetű kutyájának izgatott ugatására ébredt fel. Ennek köszönhette azt, hogy megúszta a tűzesetet.

Az amerikai színésznő azonban kedveli a cicákat is. A híresség és gyermekei azt találták ki, hogy állatmenhelyről ezúttal nem kutyát, hanem cicát fognak örökbe fogadni, megmenteni. Ahogy eltervezték, úgy is történt. Csak annyi változott az elképzelésben, hogy kicsit túlgondolták. Amikor a menhelyen keresték a nekik való egy darab cicát, meglátták és azonnal megszerették a testvéreket. Nem is tudták otthagyni egyiküket sem, így végül három macskával tértek haza.

Az anyának és két gyermekének is jutott egy-egy cica. A legjobb felosztás, és biztosan a legjobb helyre kerültek az állatok.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)