Jump to content

Az első macska a képernyőn

2018. 01. 16. 19:00

Nemcsak szeretjük a macskás videókat, de bőven találunk kínálatot arra, ha cicákat akarunk az interneten látni.

Macskákkal van tele az internet, amelyet mi rendre megnézünk, és a legtöbb esetben jól is szórakozunk. Korábban nem volt ennyi cicás film, de ez azért volt, mert nem létezett az internet, és a technika is jóval korszerűbb, és bárki számára elérhető most.

Az 1930-as években még televízió is alig volt. Ha sokkal elérhetőbb lett volna minden lehetőség, hogy az emberek felvételeket készítsenek, akkor már abban a korban is bizonyára több macskás felvétel készült volna.

Az, tehát, hogy sok a cicás videó, nem olyan nagy szenzáció, mert hihetetlen figurák. Korábban is lett volna rá igény. Erre utal az a felvétel, amelyet az egyik 1936-os híradóban játszottak le. A főszereplő cica egy helyi tűzoltóság saját macskája, aki nemcsak dorombolva jár-kel az emberek között, hanem éles bevetésben is benne van.

A Mascot Mickey, vagy Kabala Mickey névre elkeresztelt cica ugyanazt a szerepet töltötte be akkor, amit a most levideózott cicák. Mondhatni, hogy Mickey volt az első. A különbség csak az, hogy most már bármikor és bárki készíthet egy cicáról felvételt, amely azonnal hódító körútjára is indul, ha felkerül az internetre.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | huffingtonpost.com/kép | youtube.com/videó)