Jump to content

A hősök köztünk vannak

2018. 01. 23. 06:00

Mit csinál az ember, ha rendkívüli időjárás miatt arra figyelmeztetik az embert, hogy ne hagyja el otthonát? Megteszi a kellő óvintézkedéseket és várja, hogy a lehető legjobban megússza az egészet.

A Harvey közeledtére is figyelmeztették a szakemberek annak a területnek a lakosságát, amelyik felé a hurrikán közelített. A tomboló szélvihar, a hatalmas mennyiségű eső emberek életét veszélyeztette, de rajtuk kívül az állatoknak is ugyanúgy volt félnivalójuk.

Mindenki tudta, hogy Harvey megállíthatatlanul közelít, de volt, akinek nehézséget okozott, hogy biztonságba húzódjon arra az időre, amíg a vihar átvonul. Voltak olyanok, akik állataik elhelyezése miatt aggódtak.

A fiatal férfi édesanyjától már sokat látott, aki egy menhelyen dolgozott önkéntesként. Amikor a közösségi oldalon egy segélykérő kiírást olvasott arról, hogy a legveszélyesebb helyen olyan állatok vannak, akiket gazdái nem tudnak biztonságban elbújtatni a vihar elől, akkor úgy érezte, hogy nincs vesztegetni való ideje. Autóba ült, és elment azért, hogy két kutya életét megmentse. Nemcsak a kutyusok voltak bajban, de könnyen a megmentő is életveszélybe kerülhetett volna.

A volna helyett azonban egy hős lett. A két kutyáé, valamint a kutyák gazdái is hősként tekintetek a fiatal férfire. Ebben a történetben pedig az a legszebb, hogy a férfi mellett többen tettek hasonlóan bátor cselekedetet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)