Jump to content

A szeme miatt lett híres

2018. 02. 20. 07:00

Manapság már mindenből pénzt lehet teremteni. De tényleg! Még abból is, ha valakinek van egy szép állata. És nem a tenyésztéséből, az utódok eladásából származik a jövedelem.

Az is jövedelmezhető, ha valakinek valamiben az átlagtól eltérő, vagy szebbnek ítélt kedvence van. Aki felismeri és jón menedzseli, még komoly haszonra is szert tehet. Lásd Grumpy Cat.

Az internetnek köszönhetően újabb és újabb állati sztárok tűnnek fel, emberek százezrei, akár milliói követhetik a közösségi médián keresztül a felkapott állati sztárokat.

Itt van például Coby. Semmiben nem különbözik más cicától. Talán csak szemei nagyon szép színűek. Valószínűleg Cobyn kívül van a világban még hasonló szépséggel rendelkező macska, azonban az lehet, sosem kerül a nagyérdemű elé, mert gazdája nem reagálja le azt jól.

Coby esetében máshogy történt. Gazdija külön Instagram profilt hozott létre. A hófehér brit rövidszőrű Coby kétséget kizáróan gyönyörű macska, de a menedzselése is jól működik. Gazdija folyton tölt fel róla új képeket, így nyomon követheti bárki a cica mindennapjait. Teszik is ezt sokan, hiszen már egymilliónál több kedvelője van a gyönyörű szemű macskának Instagramon.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)