Jump to content

Zalatnay Sarolta elveszítette Trüszit

2018. 02. 21. 07:00

A kutyusok is szeretnek elcsavarogni, amikor csak lehetőségük van rá, nem kis aggodalmat okozva ezzel a gazdiknak. A kint tartott cicák esetében ez teljesen természetes.

A lakásban élő cicák szabadságérzetét is megcsaphatja a kintről jövő levegő, és ha mód van rá, kisurran az ajtón, ablakon, de a kint élő cicák eleve úgy élnek, hogy naponta bejárják területüket. Az éjszaka egyáltalán nem biztos, hogy ott éri, ahol felnőtt, ahová haza várják, etetik. Habár az élelem az úr, de a környező házaknál is találhat magának táplálékot. Előfordul, hogy napokig nem megy haza, fejtörést és izgalmat okozva ezzel a gazdinak.

Zalatnay Sarolta február elején ezt élte meg. Trüszi nevű cicája eltűnt, és már több napja nem tért haza. Ez a szelíd macskára egyáltalán nem volt jellemző. Eltűnése után azonnal a közösségi médiához fordult segítségért, hogy nagyobb eséllyel találja meg kedvencét.

Meg is találták, de már csak a cica élettelen testét tartotta kezében az a szomszéd, akinek a kútjába fulladt bele a cica. Hiába volt a klút lefedve, az anyag annyira meggyengülhetett, hogy egy cica súlya is nagy terhelést jelentett.

Trüszi cicát tiszteséggel eltemette az énekesnő és azóta is gyászol.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)