Jump to content

Cica és gazdája között nagy a hasonlóság

2018. 03. 12. 20:00

Van, hogy megfigyelhető a kutya és gazdája közötti hasonlóság. Ha kutyákkal is előfordulhat ez, akkor macskákkal is.

Valóban így van ez, hogy olykor hasonlít egymáshoz állat és gazdája. Talán éppen ezért találtak egymásra. Általában a gazdik választják ki kedvencüket, de van, aki azt várja, hogy őt találja meg a kutyája, macskája. Sokan mennek örökbe fogadni menhelyekre és azt a pillanatot várják, amikor érzik, hogy az adott állat az övéké.

Cinthya Dictator a felnőtté válás valós küszöbére állt. Már rég betöltötte a nagykorúságát, de családja és barátai támogatását még mindig élvezi. Cinthya úgy érezte, hogy most már neki is gondoskodnia kellene valakiről. Párja most nincs, így a gyermekvállalásra még nem is nagyon gondol. Mint sokan mások, a valakiről való gondoskodást egy cicán gyakorolja. A kutyával való állandó foglalkozást, sétát idő híján nem tudná megvalósítani, ezért vett magához egy cicát. Csakhogy a macskaallergiában szenvedő Cinthya nem akármilyen macskában gondolkodhatott, így a kopasz cicára esett a választása. Így került hozzá a Ziggy Stardust nevű macska. Egyáltalán nem is gondolta volna Cinthya Dictator, hogy a macskája nagyon hasonlít hozzá. Ahogy a cica teste is karcsú, úgy a gazdijáé is. A művésznő szerint nemcsak külsőségekben hasonlítanak egymásra, hanem lelkileg is. Mindketten érzékenyek, empatikusak, nyitottak.

Sokat vannak együtt, és olyankor kedvencét le sem tudja magáról vakarni Cinthya Dictator. Úgy érzi, mintha az anyaságnak egy más változatát élné meg.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)