Jump to content

Szandiéknál bővülhet a család

2018. 04. 12. 06:00

Mindenki ismeri Szandit. Az egykor svájcisapkát viselő fiatal énekesnő a mai napig kedvelt, az egész családja ismert. Azaz mégsem mindenki.

Tudták például, hogy a családhoz tengerimalacok is tartoznak? Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a malackák száma csak bővülni fog, mert a nőstény pocakja egyre inkább kerekedik.

Aki Szandiékhoz hasonló kedvenccel rendelkezik, az tudja, hogy milyen kedves kis állatról van szó. A visítása valóban malachoz hasonlít, a tengerhez azonban nem sok közük van. Sokan egyedül tartják a kis kedvencet, így az emberhez nagyon hozzászokhat, ám ebben az esetben nem tapasztalják meg, hogy milyen az, amikor kicsinyeket vár a nőstény és azt sem, hogy milyen édesek a kicsi tengerimalacok.

Szandi és családja számára most már egyértelmű, hogy kismalacok születése várható, hiszen szemmel láthatóan kerekedik egyik malackájuk pocakja. Az énekesnő közösségi oldalán tudatta követőivel a jó hírt. Azt is reméljük, hogy a hamarosan érkező új családtagokról is fog képeket megosztani.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com, instagram.com/szandi_hivatalos)