Jump to content

Agg és vak kutya vigyázott a kislányra

2018. 04. 25. 20:00

El kell fogadnunk, hogy korral egyre nehezebben alkalmazkodunk új dolgokhoz, rugalmatlanabbak is lehetünk, betegségek és egészségügyi nehézségek üthetik fel a fejüket. Az éltes korú kutyusokra is ez vár.

A 17 éves pásztorkutya megtestesíti az öreg kutya kifejezést. Max már nem rohangál céltalanul, nem lát mindenben játéklehetőséget. Már csak azért sem, mert Max vak. A kor hozta ki nála ezt, mégis egy pici lány neki köszönheti az életét.

Csak egy rövidke időre hagyták szülei magára a hároméves kislányukat. Amikor észrevették, hogy nincs a közelükben, azonnal keresni kezdték, csakhogy nem találták. Kétségbe esésükben a rendőrséghez fordultak segítségért.

A szülők, más családtagok sem tudtak tétlenül ülni, így ők is keresni kezdték a kislányt. A nagymama mintha az unokája hangját hallotta volna, így abba az irányba eredt, ahonnan a hang érkezett. A hegy felé indult és útközben találkozott a vak Max-szel. A kutya elvezette a nagyit a kislányhoz, aki sem kihűlve, sem sérülve nem volt. Néhány horzsolást összeszedett, de Max megvédte az esti hidegtől, mert végig a gyermek mellett maradt. A kislány és a kutya ugyanis az éjszakát az ausztrál vadonban töltötte. Csak másnap reggel találták meg a kutya segítségével a gyermeket.

Max hősies viselkedése arra tette méltóvá, hogy rendőrkutyává nevezzék ki. Persze, csak tiszteletbelivé.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu foxnews.com/képek)