Jump to content

Meghan és Guy

2018. 05. 27. 08:00

Árgus szemekkel kísérhette a világ Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét. Sok mindent tudni lehetett a lánykérésről, és az esküvőről is, de számos információ nem kerülhetett napvilágra.

Márpedig az ember alapvetően kíváncsi. Akkor pedig fokozottan igaz, ha egy olyan személyről van szó, mint Harry herceg. Nem véletlenül lehetett fogadni különféle dolgokra, amely a fiatal hercegi párral és az esküvőjükkel volt kapcsolatos.

Azóta már több minden kiderült, hiszen már egy hete örök hűséget esküdött egymásnak Harry és Meghan.

Szó esett Meghan családjáról, de arról alig, aki annyira rajong a hercegnéért, mint Harry. Ő Meghan Markle örökbefogadott kutyusa, Guy. Még 2005-ben vette magához egy menhelyről a hercegné. Guy éppen jókor volt jó helyen, hiszen már a második menhely volt az, ahol megfordult. A menhely oldalán bukkant rá Meghan a kutyára, a beagle fajtájú kutyusra. Felkereste a menhelyet, majd online jelentkezési lapon „le is csapott” Guy-ra. Ezzel még nem vette kezdetét, hogy magáénak tudhassa a gazdi új kutyáját. Egy nyílt nap keretén belül találkoztak először.

Az, hogy a hercegné örökbefogadott egy menhelyi kutyust, jót tett a menhelyek és a kutyák számára, hiszen sokan fogják követni cselekedetét. Reméljük itthon is.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: instagram.com/meghanmarkle__ | videó: youtube.com)