Jump to content

Medve keresztezte az útjukat

2018. 07. 14. 06:00

A napokban több környező országban is váratlan és ijesztő meglepetésben részesített a természet néhány embert. A természet ereje anyamedvében testesült meg.

Egy szlovákiai víztározónál horgászók kellemes kikapcsolódásra vágytak a természet lágy ölén, de többet kaptak annál. Ám a szükség nagy úr, még akkor is, ha azt nem arra kiépített helyiségben kell elvégeznie. Az egyikükre rájött a szükség, ezért a tábortól kicsit messzebb ment. Csak jönni és menni akart, de hiába akarta dolgát nagyon gyorsan és csendben elvégezni, az nem sikerült. Semmilyen világítást nem vitt magával a férfi, így azt sem vette észre, hogy körülötte kismedvék, valamint anyjuk tartózkodik. Amikor szó szerint a medvékbe botlott, már késő volt. A mérges anyamedve védte kicsinyeit, és ezt úgy tette, hogy beleharapott a férfi combjába. Jobban mondva, kiharapott egy darabot a húsából. A többi horgász kergette el a dühös mackót, a férfit többször kell műteni.

A szomszédos Romániában egy férfire támadt rá egy nősténymedve, amelyik három bocsával keresztezte a férfi útját. Épp a kutyáját sétáltatta a város szélén, amikor elé került a mackó. Az ijedt férfi azonnal felkapta kutyáját és igyekezett elkerülni a medve útját, ám az újból megjelent előtte, leszakította a férfi pólóját, de más szerencsére nem történt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)