Jump to content

Zoo Tábor

2018. 07. 29. 06:00

Tart a hosszú nyári szünet, amely csak a szülők szemében tűnik hosszúnak, a gyerekek valószínűleg egész évben elviselnék a jelenlegi állapotokat.

Ám nagyon sok szülőnek okoz gondot gyermekének biztonságos elhelyezése. Sokak szabadságolása ugyanis egyáltalán nem esik egybe a gyerekek nyári szünetével, vagy abból csak néhány napot tudnak együtt tölteni. A családi nyaralás az egyik lehetőség, amikor mindenki együtt lehet, és a szülők is szabadságon vannak, a fennmaradó időt pedig úgy kell megoldaniuk, hogy a gyerekek jó helyen legyenek, amíg a szülők dolgoznak.

Milyen jó, ha van nagyszülő, család, aki be tud segíteni, de sokak esetében nyújtanak megoldást a nyári napközik, valamint a táborok. Egy ilyen kiváló megoldás lehet a Fővárosi Állat- és Növénykert hivatalos tábora. A Zoo Tábort idén már a tizenhatodik alkalommal rendezték meg. Erről a szezonról már ugyan lemaradtatok, de nem árt tudni, hogy van ilyen lehetőség. A Zoo Tábort imádják a gyerekek és a szülők is, mert olyan helyen hagyhatják gyerkőcüket, ahol nemcsak biztonságban vannak, hanem állatok közelében, és sokat játszva tanulhatnak. A 6-12 éves korú gyerekek számára nemcsak az elhelyezés megoldott, hanem ismeretekkel gyarapodnak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: instagram/#zootábor)