Jump to content

Hiteles és felelős állattartás hírnöke a Peller-Lukács páros

2018. 08. 03. 20:00

Csak akkor vegyünk magunkhoz bármilyen állatot, ha róla minden körülmények között tudunk gondoskodni, tudunk vele foglalkozni. Teljesen egyértelmű, vagy mégsem?

Ezért is hangoztatják az állatvédők, a menhelyeken dolgozók a felelős állattartás mikéntjét, mert ők aztán nagyon sok szomorú esettel találkoznak. Még célzottabban ér el az információ az emberekhez, ha ismert emberek hangoztatják ugyanezeket. Még ennél is hitelesebbek, ha nemcsak a szájuk jár, hanem azt a gyakorlatban is megteszik.

Peller Anna és Lukács Miki közösen nevelik gyermeküket, de mellette oda kell figyelni állataikra, hiszen két cica és két kutyus is a családhoz tartozik.

A nyár nemcsak a meleg ideje, de a szúnyogoké is. Ebben az időszakban különösen óvni kell állatainkat a szúnyogcsípéstől, hogy a szívférgesség megelőzhető legyen. A Peller-Lukács házaspár pedig tudja, hogy az elővigyázatosság és a megelőzés a legfontosabb.

A házaspár akkor is együtt élt állataikkal, amikor csak tényleg kicsi helyük volt erre. Mióta megszületett kislányuk, egy nagyobb otthonba költöztek, ahol már kényelmesen elfér a népes család.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek:instagram.com/anna_es_miki)