Jump to content

Olvadásponton vagyunk, hűtés szükséges

2018. 08. 05. 08:00

A nyár mostanra mutatta meg azt, hogy milyen lehet akkor, ha igazán belejön. Őrült hőség van, és még lesz is, ezért különösen oda kell figyelni a környezetünkben lévő emberekre és állatokra egyaránt.

Háziállataink és a ház körül élő állataink számára gondoskodni kell a naponta többszöri vízcseréről. Nemcsak az a lényeg, hogy folyamatosan legyen víz az állataink környékén, de nem ár, ha a felmelegedett vizet frissre cseréljük. Fontos a hűvösebb, árnyékos hely biztosítása. A kutyák többsége szereti a vizet, a fürdés jó móka és hűsítés lehet számukra, de a ház körül élő állatok némelyike is szeret sárfürdőt venni.

Nemcsak a házi- és a ház körül élő állatokat viseli meg a hőség, hanem az állatkertek lakóit is. A gondozók természetesen fokozottabban odafigyelnek a folyadékpótlásra, de ilyenkor még a hűsítő finomsággal is kedveskednek. Az állatkertek lakói a tikkasztó melegben jeges finomságokat kapnak, amelyek a játékot és a hűsítést is szolgálják egyben.

Sőt, hasonló finomsággal a saját háziállatainknak is kedveskedhetünk. Hogy hogyan? Nézd meg a zoozoo.hu kutyfagyi receptjeit és készítsd el saját kedvencednek is.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu, zoozoo.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)