Jump to content

Özge eltávozott

2018. 08. 13. 07:00

Steiner Kristóf neve talán mindenki számára ismerős, és ha az Özge nevet is említjük, akkor sokan tudják, hogy a műsorvezető kutyájáról van szó. Azaz volt…Özge eltávozott.

Gazdája, Kristóf szavakba öntötte fájdalmát. Így vallott kutyája elvesztéséről Facebook oldalán:

„Özge útrakelt
Milliók barátja, négy apa gyermeke, lelke, kutyaformában a Földre érkezett legdrágább kincse, Steiner Frenkó Attias Dagan Özge, törzskönyve szerint Charming Prince To The Wonderful Winds of Summer augusztus 9-én délután 4 órakor belépett az örökkévalóságba.

Hiánya mindannyiunk szívét-lelkét-elméjét megtépázza: közös élményeink, kalandjaink és együtt töltött éveink, senkihez és semmihez sem hasonlítható egyénisége, jelleme és világa helyét most csend veszi át, ezzel pedig most feldolgozhatatlanul nehéznek tünik megbírkózni.

Ugyanakkor szívböl jövö boldogsággal és hálával fordulok az ég felé, amiért megadatott nekem, hogy az embere legyek, és hogy halálában, épp úgy mint életében mellette, vele lehessek. Özge fájdalmak nélkül ment el, utolsó napjaiban még bejárta kedvenc helyszíneit tengerparttól éttermen át parkig és kávézóig, rengeteg szívbéli baráttól volt alkalma elbúcsúzni.

Özge három éve lett rákbetegnek nyilvánítva - az orvosok egy évvel ezelött heteket jósoltak hátra, azóta még 365 farokcsóválós napot tölthetett békében, szeretetben, én pedig ápoltam és biztosítottam róla, hogy mindig mindenböl a legjobbat kapja, legyen szó ételröl, takaróról, vagy élményekröl.

Az elmúlt pár napban egyre többet aludt, kezdett elgyengülni, majd egy délutáni fürdetés után az ágyunkban heverve, szunyókálás közben, a karjaim közt ment el, békésen - természetes halállal. Átszületett odaátra. Tudta: mostanra mindent megkaptunk egymástól, mindent elmondtunk egymásnak, elfogytak a szavak, elfogyott az evilági karma…”

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu, facebook.com/steinerkristofoldala | képek: instagram.com/whitecityboy)