Jump to content

Sztárok menhelyi ebei

2018. 09. 15. 19:00

A kutyák sokak szőrös családtagjai. Nemcsak a fajtatiszta állatokért bolondulunk, mert mindegyik kutyának megvan a maga szépsége, egyénisége. Ahogy az ember megtalálhatja a társát a világban, úgy létezik ideális kutya társ is.

Nemtől, kortól, vagyontól függetlenül rajongunk a kutyákért, de a sztárok azok, akik az állatvédelemre, a felelős állattartás érdekében is közbenjárhatnak. A hazai és külföldi sztárok is szívesen vesznek magukhoz menhelyről mentett állatot.

Nemrégiben arról írtunk, hogy Krug Emília egy cicát talált magának az interneten. Hilary Duff igazán nagy kutyabarát. Élete során veszített már el kedvenceket, de a gyász mellett sosem mondott le arról, hogy ne legyen újabb kedvence. A már két gyermekes anyuka jelenleg is több örökbefogadott kedvenc gazdija.

Chris Evans nemcsak mondja, hanem csinálja is. Szót emel a menhelyi kutyák érdekében, de ő maga is egy örökbefogadott kutyus gazdija. Jótékony cselekedete ezzel sem fejeződik be, ugyanis számos jótékonysági szervezet számára szokott adományozni, beteg gyermekeket is meglátogat a kórházban.

Zac Efron is az örökbefogadás híve. Kedvencét az utolsó előtti pillanatban találta meg, ugyanis a végleges elaltatás előtt álló kutyák táborát erősítette az eb.

Gerard Butler azt vallja, mint amit a kutyákról mondani is szoktak, avagy az ember legjobb barátja. A színész egy bulgáriai forgatása során talált rá a kutyára (vagy a kutya a gazdira?) és azonnal magához vette. Azóta elválaszthatatlan barátok.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: https://flic.kr/p/7NzLeX, https://flic.kr/p/8YE7hJ)