Jump to content

Idegenként párosban

2018. 10. 15. 20:00

A kutyák nemcsak az ember barátai, segítségei lehetnek, hanem ha úgy adódik, akkor másik állatfaj megmentőjévé is lehetnek. Akár egy koaláé.

Az már tehát kiderült, hogy Ausztráliában járunk, ahol egy kutyus a saját kertjükben talált rá a koalára. A golden retriever kutyus a kertben motoszkált, ami teljesen általános volt, csakhogy egyik alkalommal, amikor a gazdi kinézett az ablakon, a kutyán valamit látott. Nem tudta kinézni, hogy mi került a kutyájára. Amikor kiment, hogy megnézze, akkor vette észre, hogy a valami egy koalabébi. A kis koala anyja nem tudni, hogy hová tűnt, de kölyke egyedül maradt addig, amíg Asha érte nem ment. A kis koala úgy kapaszkodott fel a kutyusra, mint ahogy az anyjára tette volna.

Egyáltalán nem úgy tűnt, hogy a kutyát idegesíteni a kis állat jelenléte és közelsége. Sőt valamiféle büszkeséget láttak a kutya szemeiben. Az biztos, hogy a hideg éjszakát a kis koala nem élte volna túl, így Asha megmentette a haláltól, azonban nem maradhatott vele örökre, hiszen a koalalét egészen más, mint egy kutyáé. Márpedig kénytelenek voltak elválasztani egymástól a két állatot. Semelyiküknek nem tetszett, de a túlélés érdekében mindenképp szükséges volt. A koalabébi felnövése után mindenképp vissza szeretnék engedni a természetbe.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)