Jump to content

Gyászol a Pamkutya csapata

2018. 11. 22. 19:00

Aki nem kutatgat állandóan a YouTube videói között, talán azok számára is ismerős lehet a Pamkutya név. A YouTuber vloggerei számos vicces paródiával örvendeztették meg a nézőket.

Az elnevezés, Pamkutya, nem véletlen. A csapat egyik tagjának kutyusáról nevezték el magukat. Pam egy menhelyen élt addig, amíg új gazdája, a vlogger rá nem talált, és magához vette. Csak saccolni lehetett, hogy akkor milyen idős volt Pam, hiszen semmilyen adat nem volt ismert születéséről és származásáról. Annyi viszont biztos volt, hogy nem fiatal kutyust vett magához. Teltek az évek, és a kor is nyomot hagyott Pam kutyán. A végzet utolérte a napokban. Valószínűleg szép kort megélt a kutyák körében is. Körülbelül 16 évesnek saccolták.

A vlogger csapatnak köszönhetően lett híres Pam, vagy fordítva? Mindegy is, de az ország nemcsak a videokészítőket ismerte meg, hanem velük együtt az aranyos kutyust is, hiszen Pam is szerepelt sok videóban.

A Pamkutya csapata szomorúan ismertette, hogy szeretett kutyájuk, Pam, elpusztult. A csapattagok szomorúak, de mindig arra boldog és kedves kutyusra fognak emlékezni, amilyen ő volt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=rT2-8l-r9I0)