Jump to content

Tóth Vera nehéz napokat élt át

2018. 12. 11. 19:00

Habár egy hírességnek számos fellépése, megjelenése lehet, a magánéletére akkor is kell, hogy időt szánjon. Tóth Vera magánéletébe kutyái is beletartoznak.

Nemrégiben adta hírül Tóth Vera saját közösségi oldalán, hogy megszökött mindkét kutyája. Az egyik elcsavargott ebet még aznap be tudták fogni, ám a másikat nem. Hiába igyekeztek befogni a másik elcsatangolt kutyust, azt nem találták.

Többször is látta Tóth Vera a saját kutyáját, ám az eb annyira meg volt ijedve, hogy hiába voltak már egymáshoz közel, amikor be akarta volna fogni, a kutyus mindig elinalt. Ezért más módon igyekezett befogni szökött kedvencét. tényleg megtett mindent azért, hogy Carlost biztonságban tudja, még be is kamerázták azt a helyet, ahol a kutya meghúzta magát.

A kutya végül hazakerült épségben, igaz, hogy erre több napot is kellett várni, és nem a közösség ereje segítette haza Tóth Vera kutyáját, hanem ennél különlegesebb történt.

A napok óta csavargó kutya saját maga "kopogott" be a ház ajtaján. Annak ellenére, hogy a kerítés zárva is volt, ráadásul épp az esetleges szökések meggátolása miatt meg is voltak erősítve, Carlos mégis az ajtóban jelentkezett gazdájánál.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)