Jump to content

Kínok kínja Vajna cicánál

2018. 12. 26. 19:00

Állatot vállalni, gondozni felelős döntés, és főleg azt kell mérlegelni, hogy évekre, akár évtizedekre való elköteleződést jelent.

Állatot lehet jól, felelősen tartani, és lehet hanyagul is. Nos, Vajna Tímea természetesen az első kategóriába tartozik, hiszen imádja kedvencét. Anyagi helyzete meg is engedheti, hogy elkényeztesse macskáját.

Macskával utazni eleve nem egyszerű. Vajna Tímea repülős utazása nem mindig olyan luxus, mint ahogy azt várná. Amikor magánrepülővel utazott el az Egyesült Államokba, és magával vitte cicáját is, akkor valószínűleg egészen mást tapasztalt, mint most, amikor hazafelé utazott.

Egy légitársaság járatát vette igénybe, de már az indulás előtt rosszat tapasztalt, mert a járat késett. Erre még rá kellett számolni a 16 órása utat. Olyankor pedig még sokkal több, amikor egy, az utazástól és a bezártságtól frusztrált cica akar kiszabadulni a ketrecéből, és ehhez fájdalmasan nyávog.

Márpedig Chanel, Vajna cica pont így tett, és a légi utaskísérőknek nem esett meg a macskán a szívük, nem engedték meg, hogy a gazdi kivegye a ketrecéből a cicát. Gyötrelmes útjuknak azonban véget ért, és végre Chanel cica mozoghatott.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)