Jump to content

A fájdalom szokatlan elterelése

2019. 02. 04. 19:00

Egy szeretett családtag elvesztése életünk egyik legnagyobb megpróbáltatása. Egy férfi állatokkal igyekszik enyhíteni némileg a megváltoztathatatlanon.

Saját érzéseiből, tapasztalásából merített ötletet az a thai férfi, aki most különös módon igyekszik a gyászszertartásokon segíteni az elhunytat eltemető családtagoknak.

A férfi maga is eltemette már egyik számára nagyon kedves családtagját, a feleségét. Megjárta a maga poklát. Azóta eltelt már néhány év, és azóta azon gondolkodott, hogy tudna másoknak segíteni, hogy némileg enyhíteni tudja fájdalmukat.

Az állatok mindig és mindenkor örömet tudnak csalni az arcunkra, és ők azok, akik legnagyobb bajunkban sem fordulnak el tőlünk. Ebből indult ki, és azóta állatokkal „felszerelkezve” indul temetésekre.

A férfi állatarzenáljába madarak tartoznak (kacsa, hullámos papagáj), kutya, macska és varangy is tartozik. Még a varangy is olyan cuki rózsaszín kalapot kap a buksijára, hogy aki undorodott tőle, most még annak a szíve is meglágyul.

Elfeledtetni ugyan nem lehet azt, amivel az ember szíve harcol, a gyász ugyanúgy az élet része marad, de legalább néhány pillanatra kizökkenti a férfi állataival a gyászolókat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)