Jump to content

Belül fortyogó feszültségtől szabadíthatnak meg az állatkertekben

2019. 02. 09. 08:00

A szerelmesek napjának közeledtével többek fejében megfordult a gondolat, hogy mivel is ajándékozzák meg kedvesüket, mások pedig nem ünneplik a Valentin-napot.

Aki nemcsak figyelmen kívül hagyja a Valentin-napot, hanem egyenesen anti Valentin-napot tart, az a virágra, egyéb ajándékra szánt pénzt akár jótékony célra is felhasználhatja. Szerte az országban vannak nehezen működő menhelyek. Az ott dolgozók minden apró segítségnek örülni tudnak.

Van egy másik módja is, hogy megünnepeljük a Valentin-napot még akkor is, ha épp nem élünk párkapcsolatban. Egy szakítás, válás a legtöbb esetben sebeket szakít fel az emberekben, és azok feldolgozása, begyógyítása időbe telik. Talán az angol és ausztrál állatkertek a sebgyógyítás folyamatát szeretnék felgyorsítani különleges Valentin-napi akciójukkal. Az ausztrál állatkertben a nevezés díja minimális, cserébe kiadhatja magából dühét, bánatát egy név formájában az, aki egy kígyót akarna elnevezni az általa kitalált egykori társát idéző névvel. A kezdeményezés valószínűleg tömegeket fog megmozgatni, így még némi bevétel is adódik a játékos kezdeményezésből. A legötletesebb és legleleményesebb nevet fogja a kígyó kapni.

Amerikában már él az az állatkerti hagyomány, hogy csótányt lehet az ausztrál módszerhez hasonlóan elnevezni és most már erre Angliában is lehetőség lesz. Ebben az esetben is nevezési díjat kell fizetni, azonban garantált tanúsítványt kap az exéről elnevezett csótányról, amely akár a falon is helyet kaphat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)