Jump to content

Az nem leopárd, csak egy kutya és macska különös utóda

2019. 02. 11. 13:00

A repülős utazáshoz fontos szabályokat kell betartania minden utasnak. Mielőtt felülhetnénk egy repülőre, nemcsak a papírjainkat ellenőrzik, hanem a csomagjainkat és a nálunk lévő tárgyakat is.

Ezt egy utas sem kerülheti el, teljesen logikus és tudvalevő, ezért is fogható fel nehezen az, amit egy férfi akart tenni. Egy utazóbőröndbe nem ruhákat csomagolt és akart feladni a repülő csomagterébe, hanem egy élőlényt. Méghozzá egy fiatal leopárdkölyköt. Sőt a kisállat a szakértők szerint alig lehetett egy hónapos.

A bőrönd átvizsgálásakor egyértelművé vált, hogy nem a szokásos tartalom volt a poggyászban, ám a férfi állította, hogy az állat nem leopárd, hanem a kutya és a macska egy különleges keveréke.

A vámosok már eleve fülest kaptak arról, hogy valaki egy vadállatot próbál Thaiföldről Indiába csempészni, ezért a szokottnál is jobban figyeltek minden furcsaságra, minden bőröndre.

A csempész eleve nagyon ideges volt, ezért fel is hívta magára a figyelmet. A poggyászának átvizsgálásakor, a bőröndön belül egy műanyag dobozban volt kénytelen meghúzni magát a kis leopárdnak. A fokozottan védett állatot egy állatkert vette a gondozásába. A férfit letartóztatták és ügyét vizsgálják.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)