Jump to content

A jólét nem szűnt meg, de átalakult

2019. 02. 22. 19:00

A macskák sokfélék lehetnek jellemüket, személyiségüket és fizikai megjelenésüket tekintve is. Mindegyikük egyforma, mert macska, mégis nagyon más.

Ám egy macskára sosem mondjuk azt, hogy gazdag. Kivéve, ha tényleg gazdag. Márpedig a világhírű divattervező, Karl Lagerfeld gazdag volt. A február 19-én elhunyt férfi macskája is gazdag lett. Choupette akkor is elkényeztetett macska volt, amikor gazdája még élt, ám a férfi halála után sem lesz ez máshogy.

Amikor még gazdájával együtt lehetett a cica, mindenhová együtt mentek, legyen az akár repülős út, de egy asztalnál evett a cica és ember. Annyira jó módja volt Choupette cicának, hogy még szobalányok és testőrök is kényelmét, biztonságát segítették.

A gazdi ugyan elhunyt, de a tudatos és felelős gazdi végrendeletében kedvence is szerepel, mely szerint egy jelentős összeget a cica gondozására, úri életmódjára különíttetett el.

Maga Choupette is pénzt hoz a konyhára, hiszen a gazdi által kötött reklámszerződésekből is vagyonra tett szert a macska, Instagramon is több százezer követővel rendelkezik.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pexels.com (A képek illusztrációk)